ACTIVITATSCAMPING

Practiquem esport

En els mesos de Julio i Agost, diversos dies a la setmana, hi ha activitats organitzades per l’equip d’animació del càmping (tallers infantils, pallassos, iniciació als esports d’aventura, …).

En el càmping Eucaliptus pot gaudir, a més de totes les nostres instal·lacions, de les nostres platges a l’estiu, la mes propera la platja dels Eucaliptus a 50 mts i a la qual s’accedeix directament des del mateix càmping. La platja del Trabucador, a 1´5 Kmts., la platja del Serrallo (platja amb zona nudista) a 3 Kmts., les platges de Mitjorn i de la illa de Buda a 5 Kmts., etc…

Visites al Parc Natural (ecomuseu, llacunes, etc…) amb els seus miradors paisatgístics a les llacunes de la Tancada, la Encanyisada, etc… on es poden efectuar recorreguts fotogràfics, observacions d’aus i plantes, etc…

Jornades de pesca, tant en riu com en mar (daurades, llobarros, anguiles, etc…), i de caça d’aus aquàtiques.

Pràctiques de surf, Kite-surf, Kite-buggy i esports d’aventura a càrrec de personal especialitzat. Diversos tipus de passejos: a peu, amb bici, a cavall.

Visites a les Terres de l”Ebre, al parc natural Tortosa – Beceite,als mercats de les nostres poblacions (Amposta, Tortosa, Deltebre, S. Jaume d’Enveija, S. Carles de la Ràpita, etc..) i a Port Aventura a 60 Kmts.